Autor |
Mesaj |
|
Intai vreau sa va felicit pentru munca facuta, si pentru oortunitatea de a descarca gratis. Chiar daca unele demonstratii mai merita completate in general e bine. Am gasit o greseala pe care ar fi bine sa o corectati (pt cei care invata pe dinafara ![](images/wink.gif) ) ). La M11 varianta 85 sub I subpunctul b) - acolo nu este radical din 40 ci din 30. E doar un calcul gresit, formula e folosita corect
|
|
[Citat] Intai vreau sa va felicit pentru munca facuta, si pentru oortunitatea de a descarca gratis. Chiar daca unele demonstratii mai merita completate in general e bine. Am gasit o greseala pe care ar fi bine sa o corectati (pt cei care invata pe dinafara ) ). La M11 varianta 85 sub I subpunctul b) - acolo nu este radical din 40 ci din 30. E doar un calcul gresit, formula e folosita corect |
Sper ca la foarte putina lume ii trece prin cap sa invete pe dinafara. Rezultatul va fi un dezastru garantat.
Multzam de observatie. Sincer sa fiu, habar n-am de unde am scos acel 40, probabil am apasat pe tasta gresita si dupa aceea am insistat in greseala.
---
Euclid
|
|
cred de asemenea ca mai este o greseala tot la var 85 la sub I subpunctul a,in loc de radical(169)=radical(13),ar trebui sa fie =13
|
|
da, ai dreptate.eu am fost furata de peisajul lor cu "speram ca e numar norocos" ![](images/smile.gif) ). Au si ei niste comentarii uneori...
|
|
[Citat] cred de asemenea ca mai este o greseala tot la var 85 la sub I subpunctul a,in loc de radical(169)=radical(13),ar trebui sa fie =13 |
Da, evident ca e fara radical. Ne-am incurcat rau cu variantele 8* acolo stim ca initial am facut upload niste fisiere necorectate, probabil le vom da jos de pe site si le vom examina cu atentie. Chiar si asa, greseli de rationament nu vor fi. Scuze!
---
Euclid
|
|
da, greseli de rationament nu sunt. Deci atat timp cat noi suntem destepti si observam totul e bine.:P
|