Autor |
Mesaj |
|
Dc nu puneti si rezolvarile de la M2? ca aici sunt cele mai putine variante rezolvate si unele subiecte is chiar grele.pune-ti va rog si rezolvarile de la celelate variante.
--- dersiralu
|
|
[Citat] Dc nu puneti si rezolvarile de la M2? ca aici sunt cele mai putine variante rezolvate si unele subiecte is chiar grele.pune-ti va rog si rezolvarile de la celelate variante. |
Vor veni si aceste rezolvari in timp util pentru examen. Pana atunci aveti o problema anume ce va intereseaza?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
pai acum ne-a zapacit total.... au facut modificari trebuie sa le luam iar d la capat sa vedem ce au schimbat si ce nu..... va dati seama k in mare parte le-am rezolvat da nu sthiu si daca raspunsurile sunt cele corecte. de asta spun ca ne-ar fi ajutat f mult macar raspunsurile pentru verificare. am vz k la m1 ati reusit sa postati mai multe....
|
|
[Citat] pai acum ne-a zapacit total.... au facut modificari trebuie sa le luam iar d la capat sa vedem ce au schimbat si ce nu..... va dati seama k in mare parte le-am rezolvat da nu sthiu si daca raspunsurile sunt cele corecte. de asta spun ca ne-ar fi ajutat f mult macar raspunsurile pentru verificare. am vz k la m1 ati reusit sa postati mai multe.... |
Raspunsurile corecte vor fi CLAR marcate. daca pana pe 19 februarie am utilizat termenul "varianta preliminara", de acum inainte vom folosi "varianta finala", pentru a evita confuziile. Acest lucru va fi clar scris in Changelog. Momentan, cum nu e nimic scris inseamna ca nu am schimbat nimic. Le vine si lor randul.
---
Euclid
|
|
cum se rezolva exercitiile de la M2: varianta 20 subiectul IV - c) , d) si f)
--- dersiralu
|
|
[Citat] cum se rezolva exercitiile de la M2: varianta 20 subiectul IV - c) , d) si f) |
c) Inegalitatea se poate rescrie
ceea este adevarat pentru baza supraunitara si exponent x>0.
d)
f) Stiind ca primitiva lui
este
, avem
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
cum se rezolva : integrala de la 1 la e din ln(x) dx ?? (varianta 71-subiectul IV)
--- dersiralu
|
|
[Citat] cum se rezolva : integrala de la 1 la e din ln(x) dx ?? (varianta 71-subiectul IV) |
Integrezi prin parti:
---
Euclid
|