Autor |
Mesaj |
|
pt variante 44 si 56 nu are nimeni subiectul III si Iv rezolvate?nu am nevoie in intregime, dc se poate doar ultimele 2-3 subpuncte de la fiecare subiect din cele precizate. multumesc.
--- Deea
|
|
va rog sa ma scuzati, dar nu am fost atenta ca variante 44 e rezolvata in totalitate. dar daca se poate cat de repede varianta 56
--- Deea
|
|
inteleg ca sunteti ocupati, dar la unele intrebari rasp si la altele nu?? solicit ajutor la variante 56 subiectul 3 e) f) g) si 4 e) f) g)
--- Deea
|
|
[Citat] inteleg ca sunteti ocupati, dar la unele intrebari rasp si la altele nu?? solicit ajutor la variante 56 subiectul 3 e) f) g) si 4 e) f) g) |
V. 56 ar fi trebuit publicata azi-maine. Cu erata ministerului probabil va mai intarzia.
Pe de alta parte, nu vedem care e urgenta. De raspuns iti vom raspunde.
---
Euclid
|
|
Sub. III
- (e) Ai aratat la (b) ca
. De aici rezulta
Din definitia inversei rezulta
- (f) Observi ca
. Folosesti formula binomului lui Newton.
- (g) te uiti la propozitia de la (f). Exista oare vreun motiv pentru care ea sa nu fie valabila si pentru
??? Nu! Verifica faptul ca
Evident, solutia asta functioneaza ``daca-ti pica fisa''. Altfel, trebuie sa calculezi determinantul, matricea adjuncta, etc (merge si asa)
Subiectul IV
- (e) Calculezi:
Limita este egala cu
.
- (f) Completezi punctul (e) cu observatia ca
pentru
. Combini rezultatele de la (a), (e) si (d).
- Din (d) rezulta ca sirul
este marginit. Demonstrezi ca sirul este si monoton, de unde va rezulta afirmatia din enunt. Deoarece pentru orice n
e usor de aratat ca sirul este descrescator (functia de sub integrala se majoreaza cu
)
---
Euclid
|
|
vai......multumesc tare mult k mi-ati rasp. daca am variante rezolvate si voi nu le aveti cum pot sa vi le trimit sa va ajut si eu???
--- Deea
|