Autor |
Mesaj |
|
Verificati ,va rog putin enuntul problemei.In varianta oficiala, integrala e de la 0 la 2 si punctul b) e usor diferit.Multumesc!
--- Anamaria
|
|
[Citat] Verificati ,va rog putin enuntul problemei.In varianta oficiala, integrala e de la 0 la 2 si punctul b) e usor diferit.Multumesc! |
Nu inteleg ce numiti varianta oficiala. In variantele care pot fi gasite acum la http://arhiva.subiecte.edu.ro/2009/bacalaureat/subiecte/
este exact enuntul rezolvat in iBac.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
OK,multumesc!Eu le aveam listate de acum doi ani si problema arata diferit ,la fel si in celebrele "carti de variante" ,si n-am mai verificat.Scuze!
--- Anamaria
|
|
[Citat] OK,multumesc!Eu le aveam listate de acum doi ani si problema arata diferit ,la fel si in celebrele "carti de variante" ,si n-am mai verificat.Scuze! |
Nici o problema!
Ministerul Educatiei a facut in multiple randuri modificari in variante, de multe ori fara sa anunte. In plus, cei de la Siveco au tot mutat variantele de subiecte pe diferite servere de parca incercau sa le ascunda. De aceea, nu ne-am mira daca vor mai apare modificari si apreciem orice sesizare.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|