Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
ioana24
Grup: membru
17 Apr 2010, 01:29

[Trimite mesaj privat]

imagini    [Editează]  [Citează] 

Buna ziua!am o problema,sper sa ma puteti ajuta,as dori sa pun imagini,poze in latex,nu reusesc nicicum cu codul pe care il am eu,dar poza care eu doresc sa o pun in latex este scanata ca poza cu jpg,am modificat-o cu corel draw,dar tot nu imi apare in latex.
Codul pe care il folosesc
\begin{center}
\scalebox{0.3}{\includegraphics{abc.eps}}
\end{center
nu stiu cat de corect este si unde gresesc,dar va rog ajutati-ma.
Multumesc.
O zi buna!
Ioana

AdiM
Grup: membru
16 Apr 2010, 21:22

[Trimite mesaj privat]

Probabil ca te-ai uitat deja aici, dar e cam tot ce pot sa fac pt tine (nici eu nu sunt prea bun cunoscator al limbajului):
http://amath.colorado.edu/documentation/LaTeX/reference/figures.html Bine, de fapt asta:
[url] http://www.google.ro/search?hl=en&source=hp&q=graphics+in+latex&aq=f&aqi=g2g-m8&aql=&oq=&gs_rfai=

Edit: Nu stiu de ce nu apare..cauta "graphics in latex", fara ghilimele, pe Google...

Succes!

gauss
Grup: Administrator
17 Apr 2010, 01:29

[Trimite mesaj privat]

[Citat]

\end{center

are nevoie de o paranteza de inchidere. (Probabil ca este o greseala de copiere.)
Eu as cauta in goo*:
includegraphics latex jpg filetype:tex

Desigur ca sunt nenumarate exemple de cod "care merge".
N.B. Pentru conversie, eu am ales pentru documentele mele intotdeauna eps (daca foloseam latex+dvips) sau pdf (daca foloseam pdflatex). Uneori, mai apar probleme cu acel cadru (BoundingBox) care trebuie tiparit de mana in fisierul gata convertit. Exista zeci de tool-uri libere. Dar desigur, tool-ul cumparat are propriile avantaje.

---
df (gauss)
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47558 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ