Autor |
Mesaj |
|
cum se rezolva puctul b,c de la Subiectul II 1? banuiesc ca nu`s dificile dar nu m`am prins de idee...
|
|
[Citat] cum se rezolva puctul b,c de la Subiectul II 1? banuiesc ca nu`s dificile dar nu m`am prins de idee... |
- Uita-te la identitatea de la punctul (a). Din ipoteza membrul drept e egal cu zero. Deci si membrul stang e egal cu zero. Dar membrul stang e o suma de trei patrate, prin urmare fiecare dintre ele e zero.
- Numerele
satisfac identitatea de la punctul (b), prin urmare sunt egale. Din
il scoti pe x
---
Euclid
|
|
La varianta asta cred ca cei care au elaborat subiectele au uitat de-o paranteza { la sub III, punctul e}, iar la sub Iv, au uitat sa precizeze cine-i sirul Xn pentru care trebuie sa calculam limita { si inca ceva,nu mai retin ce}... Sa speram ca maine se va remedia problema asta.
--- jei
|
|
[Citat] La varianta asta cred ca cei care au elaborat subiectele au uitat de-o paranteza { la sub III, punctul e}, |
Asa este!
[Citat] iar la sub Iv, au uitat sa precizeze cine-i sirul Xn pentru care trebuie sa calculam limita { si inca ceva,nu mai retin ce}... Sa speram ca maine se va remedia problema asta. |
Aici nu vad greseala. Sirul este definit la punctul (e).
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|