Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » M1-1 var 60 sub IIIg
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
andrutza
Grup: membru
12 Feb 2007, 00:38

[Trimite mesaj privat]

M1-1 var 60 sub IIIg    [Editează]  [Citează] 

Intr-o "simpatica lupta" pe care o am cu capitolul Matrice, am reusit totusi sa rezolv o parte din exercitiile propuse, insa ajungand la var 60 sub III subpunctul g) a trebuit sa ma opresc. Ma gandesc ca este un numar mare de matrici acolo, insa cum le pot numara?exista vreo metoda de aranjamente sau combinbari care as putea-o aplica aici? astept cu interes un raspuns de la cine ma poate ajuta multumesc.

Pitagora
Grup: Administrator
12 Feb 2007, 00:38

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Intr-o "simpatica lupta" pe care o am cu capitolul Matrice, am reusit totusi sa rezolv o parte din exercitiile propuse, insa ajungand la var 60 sub III subpunctul g) a trebuit sa ma opresc. Ma gandesc ca este un numar mare de matrici acolo, insa cum le pot numara?exista vreo metoda de aranjamente sau combinbari care as putea-o aplica aici? astept cu interes un raspuns de la cine ma poate ajuta multumesc.

O matrice din M este complet definita de 9 elemente fiecare din ele putand lua 3 valori. Atunci numarul de matrici din M este egal cu numarul de functii definite pe o multime cu 9 elemente (adica cele 9 pozitii din o matrice 3x3) cu valori in multimea {1,2,3}. Iar acest numar este

---
Pitagora,
Pro-Didactician
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47558 membri, 58581 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ