Autor |
Mesaj |
|
Am o rugaminte la dumneavoastra, in legatura cu plata pentru accesarea rezolvarilor matematica 2007 M1-1, plata a fost facuta online azi 06.07.2009, a-si dorii sa stiu cand mi se va da acceptul pentu acecesare; maine 07.07.2009 am sa va trimit un e-mail cu attachmet extrasul de cont pentru confirmarea palatii.
Cu stima monicaflory
|
|
[Citat] Am o rugaminte la dumneavoastra, in legatura cu plata pentru accesarea rezolvarilor matematica 2007 M1-1, plata a fost facuta online azi 06.07.2009, a-si dorii sa stiu cand mi se va da acceptul pentu acecesare; maine 07.07.2009 am sa va trimit un e-mail cu attachmet extrasul de cont pentru confirmarea palatii.
Cu stima monicaflory |
Primiti codul de acces imediat ce avem confirmarea platii.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
....sa ma ajute cineva.....vreau sa stiu cum pot sa cumpar de pe site rezolvarile detaliate de la Bac 2007 , matematica M1-1 ..... vreau raspuns cat mai repede posibil...... ca imi trebuiesc urgent
--- andreea
|
|
[Citat] ....sa ma ajute cineva.....vreau sa stiu cum pot sa cumpar de pe site rezolvarile detaliate de la Bac 2007 , matematica M1-1 ..... vreau raspuns cat mai repede posibil...... ca imi trebuiesc urgent |
Ati primit raspunsul la emailul pe care ni l-ati trimis.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
buna ziua,
ma intereseaza si pe mine rezolvarile la matematica 2007 M1-1, cat trebuie sa platesc si in ce format le primesc?
multumesc
|
|
[Citat] buna ziua,
ma intereseaza si pe mine rezolvarile la matematica 2007 M1-1, cat trebuie sa platesc si in ce format le primesc?
multumesc |
Rezolvarile variantelor M1_1 din 2007 se pot consulta online in zona iBac care este rezervata abonatilor. Modul in care va puteti procura abonamentul este descris in meniul din josul paginii http://www.pro-didactica.ro/bac2008_probleme/browse_v.php?pr=20071
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|