Autor |
Mesaj |
|
var 72
Am si eu o nelamurire,la subiectu 3,exercitiu 2b eu nu am folosit schimbarea de variabila,ci am bagat x-ul sub radical si am scris radicalul ca putere,totusi nu imi dau seama ce e gresit la aceasta metoda,daca puteti sa ma lamuriti va rog,raspunsul nu este acelasi,deci este ceva gresit.
|
|
[Citat] var 72
Am si eu o nelamurire,la subiectu 3,exercitiu 2b eu nu am folosit schimbarea de variabila,ci am bagat x-ul sub radical si am scris radicalul ca putere,totusi nu imi dau seama ce e gresit la aceasta metoda,daca puteti sa ma lamuriti va rog,raspunsul nu este acelasi,deci este ceva gresit. |
Ceea ce ne descrieti seamana a nonsens, dar poate nu intelegem exact cum anume ati procedat.
---
Euclid
|
|
[Citat] var 72
Am si eu o nelamurire,la subiectu 3,exercitiu 2b eu nu am folosit schimbarea de variabila,ci am bagat x-ul sub radical si am scris radicalul ca putere,totusi nu imi dau seama ce e gresit la aceasta metoda,daca puteti sa ma lamuriti va rog,raspunsul nu este acelasi,deci este ceva gresit. |
Si dupa ce ati scris radicalul ca putere cum ati mai calculat integrala, avand in vedere ca sub radical aveti o functie mai complicata de x si pe x la o putere?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|