Autor |
Mesaj |
|
La varianta 22/subIV/e) am o mica nelamurire. Dupa ce se rupe paranteza si apar doua integrale... a doua se rezolva prin parti... si... are un minus in fata... cand se desparte in termenul liber si cealalta integrala... de ce termenul are "+" in fata si integrala "-"? nu ar trebui sa fie invers? dar culmea e ca rezultatul final e bun... imi joaca mintea feste? :-s
--- "Oidame uden eidenai"
|
|
[Citat] La varianta 22/subIV/e) am o mica nelamurire. Dupa ce se rupe paranteza si apar doua integrale... a doua se rezolva prin parti... si... are un minus in fata... cand se desparte in termenul liber si cealalta integrala... de ce termenul are "+" in fata si integrala "-"? nu ar trebui sa fie invers? dar culmea e ca rezultatul final e bun... imi joaca mintea feste? :-s |
Acel semn minus din fata integralei se propaga la toti termenii din formula de integrare prin parti. Mai precis,
---
Euclid
|
|
exact... asta spuneam si eu... numai ca semnele apar invers in rezolvare...
--- "Oidame uden eidenai"
|
|
[Citat] exact... asta spuneam si eu... numai ca semnele apar invers in rezolvare... |
pai sigur ca apar invers, doar avem ( 1 minus x ) intre paranteze. Tot derivata functiilor compuse e vinovata !
---
Euclid
|
|
|