Autor |
Mesaj |
|
am nevoie de un ajutor!!!!!!! poate cineva sa-mi indice vre-o sursa de unde pot sa i-au "Sumarea seriilor" cu metode si exemple(reyolvate, propuse pt reyolvare)?
miltumesc anticipat
|
|
Daca ai de facut un referat trebuie sa primesti in mod obligatoriu si bibliografia.
---
Euclid
|
|
Deocamdata pot sa ajut cu sfaturi privind ortografia: "vreo" si nu "vre-o", "iau" si nu "i-au".
|
|
bibliografie nu am, de aceea cer ajutor. sa-mi dati voi ceva bibliografie de unde sa pot culege informatie.
Merci, enescu, pt corectarile facute. macar cu atita ma poti ajuta ![](images/smile.gif)
|
|
[Citat]
Merci, enescu, pt corectarile facute. macar cu atita ma poti ajuta![](images/smile.gif) |
Cu multa placere ![](images/smile.gif)
|
|
[Citat] am nevoie de un ajutor!!!!!!! poate cineva sa-mi indice vre-o sursa de unde pot sa i-au "Sumarea seriilor" cu metode si exemple(reyolvate, propuse pt reyolvare)?
miltumesc anticipat |
Ce facultate? Care este cadrul in care va fi prezentat referatul?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Facultatea Matmatica si Informatica. Am ales tema sa particip la o conferinta, dar nu am despre "Sumarea seriilor"(cu toate metodele de aflare a sumei unei serii si exemple rezolvate si propuse pt rezolvare)
|
|
[Citat] Facultatea Matmatica si Informatica. Am ales tema sa particip la o conferinta, dar nu am despre "Sumarea seriilor"(cu toate metodele de aflare a sumei unei serii si exemple rezolvate si propuse pt rezolvare) |
Ce Universitate? Raspunsul este foarte important pentru a sti la ce nivel va fi prezentarea.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
ce importanta are la ce nivel va fi prezentarea? eu singura fac prezentarea. va cer numai sursele din care as putea lucra la acest capitol. ![](images/smile.gif)
|
|
[Citat] ce importanta are la ce nivel va fi prezentarea? eu singura fac prezentarea. va cer numai sursele din care as putea lucra la acest capitol.![](images/smile.gif) |
Probabil ce v-ar fi de folos este ceva de genul cursului de analiza matematica al lui G. M. Fichtenholtz. Dateaza cam din anii 1950, dar este foarte detaliat. Biblioteca Facultatii de Matematica si Informatica a Universitatii Bucuresti avea cel putin un exemplar.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
eu m-am uitat si in aceasta carte ![](images/sad.gif) nu am gasit!!
|