Autor |
Mesaj |
|
As avea si eu o nelamurire. Daca am platit anul trecut, cu acest user, mai am acces si anul acesta?
--- emc2
|
|
Incearca sa intri pe iBac si vezi daca-ti merge ![](images/tongue.gif) eu cred ca da
--- Enjoy life. There is plenty of time to be dead.
|
|
[Citat] As avea si eu o nelamurire. Daca am platit anul trecut, cu acest user, mai am acces si anul acesta? |
Abonamentul de anul trecut v-a acordat accesul la anumite materiale si a fost valabil pana la 1 septembrie 2008. Zona iBac contine acum mult mai multe materiale si necesita un alt abonament. Profesorilor care au avut insa abonament in 2008 le acordam o reducere.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Da, sunt profesoara. Anul trecut m-am abonat si as dori si in acest an sa o fac. Cum sa procedez incat sa beneficiez de aceasta reducere?
--- emc2
|
|
[Citat] Da, sunt profesoara. Anul trecut m-am abonat si as dori si in acest an sa o fac. Cum sa procedez incat sa beneficiez de aceasta reducere? |
Trimiteti-mi un mesaj la pitagora@pro-didactica.ro cu datele d-voastra si vedem
cum putem rezolva problema. Daca ati fi completat profilul ca profesoara si nu ca elev ar fi fost mai simplu.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Am trimis mail-ul.
--- emc2
|
|
Astept un semn! Va multumesc.
--- emc2
|
|
[Citat] Astept un semn! Va multumesc. |
Veti primi pana maine dimineata un email cu instructiunile de urmat.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Inca astept emailul. Scuzati-mi insistenta.
--- emc2
|
|
[Citat] Inca astept emailul. Scuzati-mi insistenta. |
Se pare ca este o incurcatura la mijloc. V-am trimis deja mai multe mesaje. De pe ce adresa mi-ati scris? N-ar strica sa-mi mai trimiteti acum un email la pitagora@pro-didactica.ro cu numele de utilizator in el.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Am trimis emailul.Astept un raspuns. Multumesc.
--- emc2
|