Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » multumim din inima
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
nstrandu
Grup: membru
16 Feb 2007, 20:47

[Trimite mesaj privat]

multumim din inima    [Editează]  [Citează] 

ma baieti sunteti ca painea calda. V-as manca, nu alta.Sa va dea Domnu' sanatate si sa va tina in forma sa dati mai repede solutiile si la celelalte variante pentru M1.1.

V-am pupat

---
alex
Anakin
08 Feb 2007, 13:31

[Trimite mesaj privat]

Da, felicitari si din partea mea. Trebuie sa recunosc k stiti matematica, nu gluma. Cunosc profesori care nu stiu sa rezolve multe dintre subiectele de bac, insa dumneavoastra le-ati facut pe toate pe care le-ati abordat pana acum.

---
Anakin
Mihai
08 Feb 2007, 14:05

[Trimite mesaj privat]

Aprob desemenea ma ajuta mult rezolvarile dumneavostra, multumesc pentru tot.

jorjiana
08 Feb 2007, 15:32

[Trimite mesaj privat]

Si eu va multumesc enorm de mult... va sunt recunoscatoare..
Am renuntat la meditatiile la matematica de cand am descoperit acest site cu rezolvari...Era un efort financiar destul de mare...si in plus nici profesorul nu stia sa faca ultimele subpuncte (era adeptul expresiei "lasa ca e bun si 9,60" sau daca le facea nu intelegeam absolut nimic...pe cand explicatiile voastre sunt de real ajutor..
Tineti`o tot asa.

---
Timpul e ucigasul perfect...omoara tot...omoara toate sentimentele care neau zdruncinat vreodata...omoara ura..omoara iubirea ,nimic nu mai ramane..Veritasaga
INGERAS
16 Feb 2007, 16:45

[Trimite mesaj privat]

Daca s-ar putea pune si rezultatele la M1_2 mi-ar fi mai usor sa confrunt rezultatele si nu m-as mai cara cu caietul si varianta pana la profa la scoala.Oricum va multumim si apreciem ca ne ajutati.

---
INGERAS
Euclid
Grup: Administrator
16 Feb 2007, 20:47

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Si eu va multumesc enorm de mult... va sunt recunoscatoare..
Am renuntat la meditatiile la matematica de cand am descoperit acest site cu rezolvari...Era un efort financiar destul de mare...si in plus nici profesorul nu stia sa faca ultimele subpuncte (era adeptul expresiei "lasa ca e bun si 9,60" sau daca le facea nu intelegeam absolut nimic...pe cand explicatiile voastre sunt de real ajutor..
Tineti`o tot asa.

Nu stim daca e o idee buna. Discutia de la om la om, cu creionul (sau creta) in mana NU se poate substitui cu nimic. Noi ne straduim sa oferim un SUPLIMENT CONSISTENT, care vine DUPA munca in clasa, munca individuala si eventual munca la meditatii, luate in aceasta ordine.

Oricum si noi iti multumim.

---
Euclid
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47616 membri, 58638 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ