Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » M1-1 varianta 9
[Subiect nou]   [Răspunde]
[Prima pagină]   « [1] [2]
Autor Mesaj
bunnelius
Grup: membru
11 Feb 2007, 02:24

[Trimite mesaj privat]

mie nu-mi merge latexul. am urmat instructiuni si tot.
deci ce fac deschid new tex doc, scriu si dupa aceea ce fac? ca nu vad nimic. sunt doar un fel de simboluri care nu sunt simboluri. sunt slashuri si cuvinte ce reprezinta simbolul. si nu vad printre simbolurile de inserat infinit, puterile si altele. cum functioneaza latexul asta?

Euclid
Grup: Administrator
11 Feb 2007, 04:30

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
mie nu-mi merge latexul. am urmat instructiuni si tot.
deci ce fac deschid new tex doc, scriu si dupa aceea ce fac? ca nu vad nimic. sunt doar un fel de simboluri care nu sunt simboluri. sunt slashuri si cuvinte ce reprezinta simbolul. si nu vad printre simbolurile de inserat infinit, puterile si altele. cum functioneaza latexul asta?

Latex-ul este un fel de limbaj de programare. textul trebuie compilat, numai dupa aceea se vizualizeaza. Urmati instructiunile cuvant cu cuvant si va merge.

---
Euclid
bunnelius
11 Feb 2007, 18:42

[Trimite mesaj privat]

sa stiti ca pe mine ma depaseste latexul acesta. incerc de 2 zile sa folosesc winshell cu multa asistenta de la ingo de boer. cred ca ma opresc aici si ma rezum la tastatura.

Euclid
11 Feb 2007, 18:45

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
sa stiti ca pe mine ma depaseste latexul acesta. incerc de 2 zile sa folosesc winshell cu multa asistenta de la ingo de boer. cred ca ma opresc aici si ma rezum la tastatura.

Nu cedati! Cu un pic de ajutor, il veti birui. Nimeni n-a spus ca e simplu, e putin frustrant la inceput.

---
Euclid
bunnelius
11 Feb 2007, 18:57

[Trimite mesaj privat]

cu multa placere, numai ca mai am atat de mult invatat la matematica, fizica si restul, si putin timp la dispozitie de facut experimente de programare.
dar nu ma las... intr-o luna-doua o sa reusesc sa scriu 3 la puterea -x in latex.

Euclid
11 Feb 2007, 19:03

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
cu multa placere, numai ca mai am atat de mult invatat la matematica, fizica si restul, si putin timp la dispozitie de facut experimente de programare.
dar nu ma las... intr-o luna-doua o sa reusesc sa scriu 3 la puterea -x in latex.

[Cod]

$3^{-x}$

---
Euclid
bunnelius
11 Feb 2007, 19:23

[Trimite mesaj privat]

bine ca nu e cu euro. stiam eu ca tot $$$ sunt de viitor. acum ma duc la pravalie sa-mi iau o ciocolata pe lei si sa ma gandesc pe cine mai bat la cap in seara asta. daca tot veni vorba, pe cand variante noi la em unul doi?

bunnelius
11 Feb 2007, 21:00

[Trimite mesaj privat]

n-avea ciocolata. doar sugus yum yum. cam greu de mestecat asa ca n-am mai luat nimic. in caz ca intereseaza pe cineva subiectul.

[Prima pagină]   « [1] [2]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ