Autor |
Mesaj |
mihaelisa
Grup: membru
11 Feb 2007, 21:00 |
...
|
|
Subiectul IV.
La e) se demonstreaza prin inductie.
Presupunem ca
Atunci
In ultima relatie, pentru k=n se obtine egalitatea de la e)
La f)tot prin inductie si aplica proprietatea: modulul integralei este mai mic sau egal decat integrala modulului.
La g) se arata mai intai, folosind "criteriul clestelui" ca
si apoi se trece la limita in relatia de la e)
(In relatia de la presupunerea facuta nu vrea sa apara corect ultimul termen. Am corectat, si degeaba.)
--- red_dog
|
|
[Citat]
(In relatia de la presupunerea facuta nu vrea sa apara corect ultimul termen. Am corectat, si degeaba.) |
Ce anume nu apare corect?
---
Euclid
|
|
Acum se vede bine (fara sa mai fi facut vreo modificare). Dar ieri, dupa ce am corectat greselile din Latex, nu se vedea complet ultimul termen. Am iesit din Internet Explorer, am intrat din nou pe site si se vedea la fel. Ba chiar am si restartat calculatorul si tot degeaba.
Apropo (chiar daca nu se leaga de tema topicului) de unde pot face rost de Latex?
--- red_dog
|
|
[Citat] Acum se vede bine (fara sa mai fi facut vreo modificare). Dar ieri, dupa ce am corectat greselile din Latex, nu se vedea complet ultimul termen. Am iesit din Internet Explorer, am intrat din nou pe site si se vedea la fel. Ba chiar am si restartat calculatorul si tot degeaba.
Apropo (chiar daca nu se leaga de tema topicului) de unde pot face rost de Latex? |
Pentru utilizatorii care doresc sa aiba LaTeX instalat si pe calculatorul personal cu sistem de operare Microsoft iata niste instructiuni:
Noi va recomandam MikTeX pe care-l gasiti la http://www.miktex.org. Merge foarte bine si in plus este gratuit.
Odata Miktex instalat si numai dupa aceea, ar mai prinde bine probabil un editor ce integreaza functionalitati LaTeX. Exista mai multe gratuite pe Internet. Unul pe care-l putem recomanda (pentru ca l-am incercat) este WinShell pe care-l gasiti la http://www.winshell.de. Pentru utilizatorii avansati recomandam Emacs pe care-l puteti gasi la http://www.gnu.org/software/emacs/emacs.html.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Acum se vede bine (fara sa mai fi facut vreo modificare). Dar ieri, dupa ce am corectat greselile din Latex, nu se vedea complet ultimul termen. Am iesit din Internet Explorer, am intrat din nou pe site si se vedea la fel. Ba chiar am si restartat calculatorul si tot degeaba.
Apropo (chiar daca nu se leaga de tema topicului) de unde pot face rost de Latex? |
Cunoastem problema.
Uneori, browser-ul se incapataneaza sa incarce o imagine din cache. Mi se pare ca la explorer poti forta reincarcarea completa a paginii cu CTRL+R
---
Euclid
|
|
mi-e cam neclar subpunctul f)...
--- www.violafans.net
|
|
[Citat] mi-e cam neclar subpunctul f)... |
Pentru simplitatea scrierii notam
Inductie:
k=0 se reduce la
pentru x intre 0 si 1.
Presupunem inegalitatea adevarata pentru k. Atunci
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
am si eu o nelamurire.
daca se deriveaza dupa t, x nu este considerat o constanta?
n-ar fi, de exemplu:
?
in alte cuvinte, fara
la punctul e) de la acelasi subiect
reddog, cred ca ti-a scapat expresia lui
. Al doilea termen e
|
|
[Citat] am si eu o nelamurire.
n-ar fi, de exemplu:
?
in alte cuvinte, fara
la punctul e) de la acelasi subiect |
Greseala pe care o faceti este ca in interiorul integralei nu mai aveti x ci t. De exemplu ar trebui sa considerati
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] am si eu o nelamurire.
n-ar fi, de exemplu:
?
in alte cuvinte, fara
la punctul e) de la acelasi subiect | Greseala pe care o faceti este ca in interiorul integralei nu mai aveti x ci t. De exemplu ar trebui sa considerati
|
aha! multumesc :D
|