Autor |
Mesaj |
|
Vreau in primul rand sa va multumesc pt ca m-ati ajutat la matematica ,am luat 9,8 la Bac puteti verifica Mindrescu Brindusa la colegiul economic din Braila ,am avut si cea mai mare medie la bac din liceu,sa va dea Dumnezeu SANATATE si multa putere de munca.Am si eu o intrebare o prietena de=a mea care nu a luat bacul in vara si a dat acum a facut la primul exercitiu acela cu suma 1+4+7+.... doar o adunare nu a aplicat formula i-a dat 91 cat trebuia,aveti idee ii scade?astept raspuns si va pup cu drag,Brebenela
--- brebenela
|
|
Felicitari!
In cazul prietenei tale depinde de barem si de corector
|
|
in barem este aplicata formula cea a progresiei aritmetice dar ea doar le-a adunat,sta cu un stress daca nu puncteaza acest exercitiu nu trece bac-ul
--- brebenela
|
|
[Citat] in barem este aplicata formula cea a progresiei aritmetice dar ea doar le-a adunat,sta cu un stress daca nu puncteaza acest exercitiu nu trece bac-ul |
Depinde foarte mult de comisia de corectare. Una mai ingaduitoare va acorda o buna parte din puncte, una stricta poate chiar nimic. Deci nu prea avem cum sa ne dam cu parerea aici.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|