Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » curiozitate
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
activ10
Grup: membru
13 Mar 2007, 18:12

[Trimite mesaj privat]

curiozitate    [Editează]  [Citează] 

de ce va tot plangeti atat astia de la M 2 si M3, la ce subiecte usoare aveti numa matematica nu se poate chema ;
M 1 1 e de departe cea mai grea programa si de aceea mi se pare normal sa apara la ea prima data rezolvarile;
puneti mana si munciti si nu va mai tot plangeti; oricum au aparut si ceva culegeri cu rezolvari

---
prostii sunt trecatori, prostia e eterna
andreea bianca
05 Feb 2007, 01:52

[Trimite mesaj privat]

ce ar fi sa ne arati tu cum rezolvi variantele de la M 1 2 ca tot te lauzi,sau esti fericit ca pentru M 11 au aparut mai mult de jumatate rezolvate?mare diferenta nu e...asa k antreneaza te cu subiectele de la M 1 2 si o sa vezi k o sa ti treaca!

mersi,si scuze pentru cei care cu adevarat se chinue sa faca ceva pentru noi toti(administratorii acestui site)!

---
"fericit e acela care se bucura pentru ceea ce are,ci nu acele care sufera pentru ceea ce nu are!"
activ10
05 Feb 2007, 03:09

[Trimite mesaj privat]

cred ca administratorii acestui site (in special gauss, euclid si pitagora, dar si altii) vor decide cand vor publica rezolvarile;
asa ca cred ca nu mai are nici un rost sa ne certam pe tema asta.

---
prostii sunt trecatori, prostia e eterna
Euclid
Grup: Administrator
05 Feb 2007, 03:51

[Trimite mesaj privat]

Va intelegem nervozitatea, dar n-are nici un rost sa va certati. Avem un pic mai mult de muncit decat am estimat initial, atata tot. Acuma, daca sectiunea M11 incepe sa fie mai consistenta, vom incepe sa punem si rezolvari de la celelalte sectiuni.

spor la treaba.

---
Euclid
serenity25
12 Mar 2007, 19:36

[Trimite mesaj privat]

eu consider ca totusi chiar daca la M11 sunt probleme mai grele...trebuie precizat numarul de ore de matematica pe care le are M11 pe saptamana si nr de ore pe care le au cei de la M12 sau M2...plus ca mai trebuie vizat un lucru...ca un profesor extraordinar de matematica nu va preda aceasta materie la un liceu de profil economic sau la o clasa de uman.sa fim realisti.e adevarat ca m-am intristat vazand cate variante sunt rezolvate la M11 in comparatie cu M2 dar asta ramane la alegerea administratorilor si nu avem de facut altceva decat sa acceptam...caci omul ne da un deget insa nu trebuie sa ii luam toata mana...iar cat despre usurinta subiectelor...un elev de la M11 vede extraordinar de usoare problemele de la M2 dar sa nu uitam ca M11 - este mate - info si e normal sa stii mai multa matematica decat unul ca mine de la economic care in 4 ani de zile a visat contabilitate la care nu ai nevoie decat de aritmetica de ciclul primar.deci...

---
eu sunt onuza cea mica si grasa :P
allexandra
12 Mar 2007, 19:59

[Trimite mesaj privat]

incredibil ce oameni egoisti... daca tot au aparut culegeri de ce nu faci din ele si ne lasi pe noi in pace ?

---
eu
freelive
12 Mar 2007, 21:43

[Trimite mesaj privat]

Eu cred ca concluzia e simpla . Ar trebui sa ne multumim toti cu ce avem . Restul nu depinde de noi.

In loc sa va certati , mai bine ati pune mana si ati lucra , sigur are sa iasa , cu sau fara rezolvari . Daca chiar nu iese , intrebati , mereu mi s-a raspuns si vi se va raspunde .

Bafta !

---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck)
Bac 2007 - 9,40
Ladyinred
13 Mar 2007, 00:04

[Trimite mesaj privat]

Corect !

---
Andra
nk12321
13 Mar 2007, 18:12

[Trimite mesaj privat]

activ10 poate te conideri tu un "geniu inascut al matematicii", si pe noi cei care nu stapanim atata matematic ca tine nu ne poti intelege. Parerea mea este ca toti suntem egali indiferent de "M" activ10 tu stii mai multa matematica, eu stiu mai multa economie altii conta, romana etc. deci cum tu ai nevoe de ajutor asa avem nevoe si noi :P

---
Tot respectul pentru cei care ne ajuta la Mate
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47558 membri, 58581 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ