Autor |
Mesaj |
|
Am cumparat codul de acces, variantele sunt rezolvate bine, dar e cam multa "foiala", nu se poate pune o varianta intreaga in format .pdf ? In plus cateodata imi iau de lucru si in alta parte unde nu am acces la internet si mi-ar veni mult mai usor daca as putea printa documentul.
Multumesc.
--- Kolgart
|
|
[Citat] Am cumparat codul de acces, variantele sunt rezolvate bine, dar e cam multa "foiala", nu se poate pune o varianta intreaga in format .pdf ? In plus cateodata imi iau de lucru si in alta parte unde nu am acces la internet si mi-ar veni mult mai usor daca as putea printa documentul.
Multumesc. |
Dupa cum am mai scris de multe ori, nu putem posta in iBac rezolvari in format pdf. Daca doriti sa imprimati rezolvarile o puteti face cu optiunea PRINT din meniul browserului.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Dupa cum am mai scris de multe ori, nu putem posta in iBac rezolvari in format pdf. Daca doriti sa imprimati rezolvarile o puteti face cu optiunea PRINT din meniul browserului.
Nu doresc neaparat format pdf, as dori ca toate rezolvarile sa fie afisate pe pagini, pentru ca e cam mult de alergat, de exemplu: vezi problema 1, du-te inapoi, vezi problema 2, inapoi, problema 3, inapoi, si tot asa. Daca ar fi afisate cat mai restrans, unora le-ar veni mai usor.
--- Kolgart
|