Autor |
Mesaj |
|
la varianta 02 subiectul II
1. c , care este termenul din mijloc?
--- www.eBacalaureat.ro
|
|
[Citat] la varianta 02 subiectul II
1. c , care este termenul din mijloc? |
Sunt 4+1=5 termeni, iar cel din mijloc este
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
|
|
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Multumesc.
As veni cu o propunere . . . eu le rezolv le scanez voi ma verficati apoi le editati in adobe si apoi le puneti la Examene *07.
--- www.eBacalaureat.ro
|
|
[Citat] Multumesc.
As veni cu o propunere . . . eu le rezolv le scanez voi ma verficati apoi le editati in adobe si apoi le puneti la Examene *07.
|
Multumim de oferta, dar in "Examene 07" publicam doar variante care au fost editate in LaTeX pentru a mentine acelasi standard grafic si de prezentare.
In plus nu avem implementat "upload" pentru utilizatori. Nu ca n-am putea sa-l punem la punct, dar cum am mai scris mai sus, incercam sa mentinem un anumita calitate tipografica a textelor ce apar la noi in Forum si pe site.
Va veti putea verifica rezolvarile cu cele care apar la noi. Stim ca am cam neglijat M1_2, M2 si M3 dar rezolvarile lor vor apare din ce in ce mai des publicate in "Examene 07". In plus daca aveti dificultati cu anumite exercitii, le puteti pune in discutie in Forum inainte ca ele sa apara publicate. Nu numai echipa ProDidactica ci si multi utilizatori va vor ajuta cu indicatii/rezolvari.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
le puteam trimite si intr-un e-mail.
Cum doriti.
--- www.eBacalaureat.ro
|
|
La M2 ati neglijat bine vad fata de M1. La noi nu va ganditi. Mai ales ca este un pic mai usor fata de M1
--- www.eBacalaureat.ro
|
|
Tot la varianta 02 sub.III,e
nu stiu cum vine A+A^2+A^3+A^4+A^5+A^6
si in manualul pt a cata clasa se gaseste asa ceva?
--- www.eBacalaureat.ro
|
|
[Citat] le puteam trimite si intr-un e-mail.
Cum doriti. |
Tot scanuri vor fi.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Dar de cine depinde rezolvarea celor de la M2 ?
--- www.eBacalaureat.ro
|