Autor |
Mesaj |
|
De ce un profesor de matematica este convergent...?
|
|
E monoton si marginit! D-aia !
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
asta a fost buna, fara suparare domnilor profesori !
--- Kolgart
|
|
[Citat] asta a fost buna, fara suparare domnilor profesori ! |
Multimea sirurilor convergente este minuscula in comparatie cu multimea sirurilor. Trageti concluzia!
--- C.Telteu
|
|
Multimea sirurilor convergente este minuscula in comparatie cu multimea sirurilor. Trageti concluzia!
Nu sunt tocmai expert in matematica, dar cred ca multimea sirurilor convergente e infinita.
--- Kolgart
|
|
[Citat]
[Citat] Multimea sirurilor convergente este minuscula in comparatie cu multimea sirurilor. Trageti concluzia! |
Nu sunt tocmai expert in matematica, dar cred ca multimea sirurilor convergente e infinita. |
da dar multimea sirurilor este mai infinita decat multimea sirurilor convergente :D
|
|
[Citat]
[Citat]
[Citat] Multimea sirurilor convergente este minuscula in comparatie cu multimea sirurilor. Trageti concluzia! |
Nu sunt tocmai expert in matematica, dar cred ca multimea sirurilor convergente e infinita. |
da dar multimea sirurilor este mai infinita decat multimea sirurilor convergente :D |
asta chiar c-a fost tare...! un infinit mai infinit decat alt infinit...
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat]
[Citat]
[Citat]
da dar multimea sirurilor este mai infinita decat multimea sirurilor convergente :D |
asta chiar c-a fost tare...! un infinit mai infinit decat alt infinit... |
Mie imi place sa zic asa: Fiecarui sir convergent i se pot asocia o infinitate de siruri divergente!
--- C.Telteu
|