Autor |
Mesaj |
|
Am completat formularul de comanda, dupa care am selectat si programa pe care o doresc, dau click pe butonul "confirma comanda" si nu primesc pe urma mesajul de confirmare din care eu stiu sigur ca formularul a fost trimis catre dumneavoastra, am in fata doar butonul "corecteaza". Vreau sa stiu daca formularul a fost trimis sau mai am ceva de facut ca sa il pot trimite.
--- in my darkest hour
|
|
[Citat] Am completat formularul de comanda, dupa care am selectat si programa pe care o doresc, dau click pe butonul "confirma comanda" si nu primesc pe urma mesajul de confirmare din care eu stiu sigur ca formularul a fost trimis catre dumneavoastra, am in fata doar butonul "corecteaza". Vreau sa stiu daca formularul a fost trimis sau mai am ceva de facut ca sa il pot trimite. |
Ati uitat sa scrieti in mod explicit cantitatea in dreptul casutei bifate! Majoritatea tasteaza acolo numarul '1' (unu).
De aceea apare numai butonul 'corecteaza'. In clipa in care datele sun t toate considerate valide, apare si butonul de genul 'trimite comanda'.
---
Euclid
|
|
cand apar rezolvarile alea la M1?a trecut data scrisa acolo?hai o zi merge....dar deja 3 zile pentru subiectele de 75-100 la sub 2.ce se intampla?
--- Semnatura
|
|
[Citat] cand apar rezolvarile alea la M1?a trecut data scrisa acolo?hai o zi merge....dar deja 3 zile pentru subiectele de 75-100 la sub 2.ce se intampla? |
Au aparut conform calendarului. Lipsesc doar enunturile, care de obicei nu apar concomitent, rezolvarile fiind prioritare. Apasati pe butonul 'rezolvare' si veti vedea rezolvarea.
---
Euclid
|