Autor |
Mesaj |
|
Pro Didactica Rullz
--- :D:D:D
|
|
decat sa ma uit la rezolvarile voastre :P mai bn le fac singur ... dak toate sunt asa cum sunt in cele gratuite .... ma rog .... e mijto ideea de a face kestia asta ..... imi trecuse si mie prin kp da nam avut cu cine si nu prea am rabdare sa stau toata ziua la klc :D:D:D:D .... oricum bafta ....
|
|
[Citat] decat sa ma uit la rezolvarile voastre :P mai bn le fac singur ... dak toate sunt asa cum sunt in cele gratuite .... ma rog .... e mijto ideea de a face kestia asta ..... imi trecuse si mie prin kp da nam avut cu cine si nu prea am rabdare sa stau toata ziua la klc :D:D:D:D .... oricum bafta .... |
Pentru cei care pot sa le rezolve singuri, bineinteles ca nu are nici un sens sa le citeasca pe ecranul calculatorului!
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
daca retin bine abonamentul platit dureaza pana la 1 septembrie
eu as dori sa folosesc si dupa aceasta data sectiunea aceasta. ce trebuie facut?
|
|
Eu am platit abonamentul abia azi. Am citit neatent conditiile si am avut impresia ca abonamentul trebuie PLATIT pana pe 1 septembrie, putand fi folosit si in continuare.
Acuma, ce sa va spun ... nu-mi pare foarte rau de bani, fiindca ati facut o treaba excelenta, suma nu e mare, iar vina imi apartine in exclusivitate. As fi preferat totusi sa am acces si-n timpul anului scolar la partea aceasta a site-ului. Sau macar inca o saptamana, sa zicem, nu o singura zi .
--- Exista,in mare,doua categorii de oameni: cei care spun "Ma intreb de ce nu se face cutare lucru" si cei care spun "Cine-o sa ma impiedice sa fac asta?". (Churchill)
|
|
[Citat] Eu am platit abonamentul abia azi. Am citit neatent conditiile si am avut impresia ca abonamentul trebuie PLATIT pana pe 1 septembrie, putand fi folosit si in continuare.
Acuma, ce sa va spun ... nu-mi pare foarte rau de bani, fiindca ati facut o treaba excelenta, suma nu e mare, iar vina imi apartine in exclusivitate. As fi preferat totusi sa am acces si-n timpul anului scolar la partea aceasta a site-ului. Sau macar inca o saptamana, sa zicem, nu o singura zi .
|
In cate zile intreaga zona de pregatire la bacalaureat va fi schimbata si astfel "abonamentul" actual nu va mai functiona.
In cazul d-voastra, intelegem situatia si vom gasi o solutie dupa ce vom trece la noul sistem.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] daca retin bine abonamentul platit dureaza pana la 1 septembrie
eu as dori sa folosesc si dupa aceasta data sectiunea aceasta. ce trebuie facut? |
Ne bucura interesul pe care-l manifestati pentru materialele noastre. In acest moment lucram la reorganizarea intregii zone de pregatire pentru bacalaureat. Avem in vedere problema d-voastra si de indata ce vom trece la noul sistem vom incerca sa gasim o solutie.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|