Autor |
Mesaj |
|
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Si cat costa va rog accesul la aceasta zona? Si cum se face plata, unde etc
--- Emil
|
|
asa..bine...am priceput...unde e zona asta???acolo unde sunt subiectele acum se vor mai afisa subiecte noi???cat costa..cum platim...detaliiiiii
|
|
Acceseaza
http://www.pro-didactica.com/bac2008_probleme/browse.php
|
|
Va rugam sa aveti rabdare inca o zi. Asa cum scrie in anuntul de mai sus, iBac 2008 va fi introdus maine. Atunci vom publica si calendarul pe baza caruia vom afisa rezolvarile subiectelor.
Pagina de pe pro-didactica.com este doar de test si vor mai avea loc mici modificari in ea.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Asa ati ajuns ma sa profitati de pe urma la subiecte??? Mi-e sila. Si ce "motive evidente" erau? Nu ma asteptam la asa ceva. Rusine!
--- Razi, maine sigur va fi mai rau )
|
|
[Citat] Asa ati ajuns ma sa profitati de pe urma la subiecte??? Mi-e sila. Si ce "motive evidente" erau? Nu ma asteptam la asa ceva. Rusine! |
Daca vi se pare ca noi profitam de pe urma subiectelor, atunci hai sa privim lucrurile mai indeaproape:
- Administratorii acestui site petrec pe zi foarte multe ore (in afara orelor de la slujba) ca sa aveti serviciile si materialele de care ati beneficiat pana acum
-Cu toate acestea, nu am fi fost in stare sa publicam rezolvarile variantelor in timp util pana la examen
- Vi se pare ca 25 de lei este mult pentru ceea ce va oferim? Nu este nici o problema! Iata cateva locuri unde gasiti rezolvari gratuite:
- subiecte2008.edu.ro (asa zisele rezolvari oficiale ale MECT)
- allinfo.ro in meniul din dreapta si pe Forum
- bacalaureat2008.org pe Forum
Daca acestea nu va ajung va mai pot da si alte adrese. Doar o precizare: cele de pe edu.ro sunt rezolvari foarte schitate sau simple rezultate, celelalte sunt scrise de persoane care nu stiu matematica si sunt majoritatea complet gresite!
Daca stiti o sursa de rezolvari care sa se compare macar cat de cat cu ale noastre (culegeri publicate inclusiv) va rugam sa le postati aici si le popularizam si noi.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
si uite cum devine acest site o afacere frumoasa...
oricum, e meritul vostru si ciar mi se pare normal sa cereti ceva la schimb...si ideea e buna, pentru ca site-ul vostru e unicul din romania care ofera asa ceva... vad un viitor mare pentru acest site(bineinteles, daca aveti grija cu "sfintenie" de el);
Ma asteptam la o treaba de genu`... dar nu chiar acum ... ne-ati luat pe toti prin surprindere )
Din pacate pentru mine, acest sistem a intrat in vigoare tocmai acum, cand dau si eu bacul. Generatia anterioara a avut mai mult noroc, dar asta e, asa a fost mereu generatia noastra... cea mai dezavantajata si plina de experimente...
--- Hapciu
|
|
|
|
Sa nu uitam totusi ca oamenii astia au investit bani si timp in ceea ce fac. Noi am luat rezolvarile (pe gratis), i-am intrebat si le-am folosit raspunsurile (pe gratis), i-am laudat si le-am spus ca sunt cei mai tari iar acum ii injuram?
Daca abonamentul este 24 de lei hai 30, mi se pare chiar prea ieftin!!! Pai o ora de meditatii e 25 de lei si nu invat asa de mult ca de pe forumul asta!
--- eu
|
|
Pentru rezolvarile complete consider ca merita banii, dar avem nevoie de ele in timp util. si cum se vor efectua platile ?
--- Razi, maine sigur va fi mai rau )
|