Autor |
Mesaj |
|
[Citat] Daca azi fac comanda prin sms pt un cod de acces,am sanse sa vad variantele pana la examen? |
Imediat ce trimiteti SMS-ul faceti logout, apoi iar login si aveti acces la rezolvari. Deci primiti accesul aproape instantaneu.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
ma daca vreau sa am astea in seara asta pot sa le am... adik subiectele... ca maine imi trebuiesc... si platesc prin sms
--- dadadadadadadadadada
|
|
[Citat] ma daca vreau sa am astea in seara asta pot sa le am... adik subiectele... ca maine imi trebuiesc... si platesc prin sms |
Puteti consulta online toate rezolvarile imediat dupa ce trimiteti SMS. ESte suficient sa faceti logout si apoi iar login.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Am permisiunea sa postez aici intrebari legate de examenul de admitere la matematica, la Universitatea din cluj?
Ex. lim n->inf [(3^n+4^n+7^n)/(3^n+1 +4^n+1 +7^n+1)] ??
--- hope for the best.
|
|
[Citat] Am permisiunea sa postez aici intrebari legate de examenul de admitere la matematica, la Universitatea din cluj?
Ex. lim n->inf [(3^n+4^n+7^n)/(3^n+1 +4^n+1 +7^n+1)] ??
|
Exista o zona a Forumului "Examene de admitere". Ar fi de preferat sa postati acolo aceste intrebari.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
am si eu o problema ...am platit prin sms ....si imi spune sa intru in culegerea electronica ...in zona ibac2008 ...dar nu am gasit nimic cu acest nume ....cine ma poate ajuta ..
--- tutu
|
|
[Citat] am si eu o problema ...am platit prin sms ....si imi spune sa intru in culegerea electronica ...in zona ibac2008 ...dar nu am gasit nimic cu acest nume ....cine ma poate ajuta ..
|
O aveti in meniul din stanga in galben sau direct la
http://www.pro-didactica.ro/bac2008_probleme/browse.php
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|