Autor |
Mesaj |
|
Am comandat joi codul de acces si azi l-am primit. Multumesc pentru promptitudine!
|
|
Am primit si eu codul. Va multumesc.
As vrea sa va intreb, dace exista vreo modalitate de a descarca rezolvariile? Ca sa nu trebuie sa stau langa net.
--- Bani online. Cea mai puternica afacere pe Net. Incepe azi gratuit. Instruire gratuita. Detalii: http://www.capcanemlm.ws/ro/
|
|
[Citat] Am primit si eu codul. Va multumesc.
As vrea sa va intreb, dace exista vreo modalitate de a descarca rezolvariile? Ca sa nu trebuie sa stau langa net. |
Le puteti imprima din meniul browserului.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Imi spuneti va rog unde sunt postate mai exact rezolvarile pentru MT1?
Multumesc
|
|
[Citat] Imi spuneti va rog unde sunt postate mai exact rezolvarile pentru MT1?
Multumesc |
Din iBac 2008 faceti click pe Programa MT1, alegeti varianta dorita si apoi subiectul dorit. In final apasati "vezi problemele".
Pentru MT1, pe moment sunt deja publicate variantele 1-25 de la subiectul II si III. In aceasta dupa amiaza vor fi urcate si toate rezolvarile 1-100 la subiectul I. Vor urma duminica, pachetele 26-50 la subiectele II si III.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Multumesc.S-a rezolvat.
|
|
[Citat]
Pentru MT1, pe moment sunt deja publicate variantele 1-25 de la subiectul II si III. In aceasta dupa amiaza vor fi urcate si toate rezolvarile 1-100 la subiectul I. Vor urma duminica, pachetele 26-50 la subiectele II si III. |
Multumim pt promptitudine :D
|
|
eu am completat vineri formularul dar nu am primit deocamdata nimic. cam cat mai dureaza...?
|
|
ar fi extraordinar daca ar face cineva pdf uri cu rezolvarile...
|
|
Am trimis formularul vinerea trecuta si inca nu am primit nimic. Nu ar fi cazul totusi ?
|