[Citat] nu am apucat sa parcurg tot site-ul (dar pana cum imi place), asa ca scuzati eventuala repetitie.
am constatat ca profesorii (multi dintre ei) nu acorda nici o importanta problemelor din manual; practic, se folosesc tot felul de culegeri pentru tema, ignorandu-se manualul
de aceea, as propune (daca o fi sa ajunga la urechile cui trebuie) sa se realizeze o legatura (prin includerea unora) intre lista subiecte si problemele din manuale pentru a stimula parcurgerea acestora. |
Salutam initiativa d-voastra, dar cum sunt mai multe manuale folosite acum in Romania ne temem ca nu avem cum noi PRODIDACTICA sa facem aceast legatura intre subiecte si manuale. Ne-ar lua mult prea mult timp si foarte multa lume asteapta rezolvarile variantelor. Am propune ca intreaga comunitate de utilizatori sa ne unim fortele in acest sens si oricine doreste sa puna aici "legaturile" pe care le-a observat.
[Citat]
ps1 este suficient ca un elev sa stie sa rezolve manualul pentru a lua 10 la teste ? |
Daca nu ar fi existat ultimele puncte de la subiectele III si IV, poate era posibil. In aceste conditii, personal nu cred ca este posibil (poate cu exceptia unor genii nedescoperite inca)!
[Citat]
ps2 propunere valabila si pentru viitoarele teze cu subiecte unice
|
Subscriem.