Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » impresie
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
szaty
Grup: membru
29 Jan 2007, 20:43

[Trimite mesaj privat]

impresie    [Editează]  [Citează] 

Va multumesc foarte mult pentru rezolvarile deja postate si spor in contiunuare..am incercat sa rezolv in fiecare zii un test,si cand intilnesc probleme chiar ma ajuta foarte mult..poate gresesc eu,dar cateodata am avut impresia ca ati postat rezolvari cu mici grelesi de calcul...de exemplu la varianta 11 M1 subiectul 1 a) toate cele trei raspunsuri mi se par gresite..dar poate stiu en gresit formula..oricum multumesc incodata

Pitagora
Grup: Administrator
28 Jan 2007, 19:39

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Va multumesc foarte mult pentru rezolvarile deja postate si spor in contiunuare..am incercat sa rezolv in fiecare zii un test,si cand intilnesc probleme chiar ma ajuta foarte mult..poate gresesc eu,dar cateodata am avut impresia ca ati postat rezolvari cu mici grelesi de calcul...de exemplu la varianta 11 M1 subiectul 1 a) toate cele trei raspunsuri mi se par gresite..dar poate stiu en gresit formula..oricum multumesc incodata

Multumim de corectare! Intr-adevar in loc de 5 trebuie sa fie un 2 peste tot. Se pare ca am cam uitat tabla adunarii

---
Pitagora,
Pro-Didactician
activ10
28 Jan 2007, 19:47

[Trimite mesaj privat]

multumim pt rezolvarile M 1 1;
sunt unele subiecte delicate , iar altele, mai usoare care pt siguranta noastra e nevoie sa avem la indemana solutiile;
spor in continuare!

---
prostii sunt trecatori, prostia e eterna
szaty
28 Jan 2007, 21:15

[Trimite mesaj privat]

ma gandeam eu..am o intrebare..subiectele la M1-2 se vor afisa toate?cam cand?..multumesc anticipat

Pitagora
28 Jan 2007, 21:20

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
ma gandeam eu..am o intrebare..subiectele la M1-2 se vor afisa toate?cam cand?..multumesc anticipat

Ne-am propus rezolvarile tuturor variantelor, deci si M1_2. Vor incepe sa apara curand primele. Nu pot pronostica o data cand le vom avea pe toate, dar va fi cu destul timp inainte de examenul propriu zis, ca sa le puteti pregati. Intre timp daca aveti intrebari legate de o problema anume le puteti posta aici pe forum.

---
Pitagora,
Pro-Didactician
activ10
28 Jan 2007, 22:09

[Trimite mesaj privat]

cred ca nu mai e nevoie sa facem atata caz cu subiectele M 1 2;
domnii de la pro didactica cred ca au un program pe care il respecta si cand va veni randul subiectelor M 1 2 vor fi publicate;
cand vor fi rezolvate , le veti vedea; nu mai fiti asa nerebdatori :P

---
prostii sunt trecatori, prostia e eterna
Euclid
29 Jan 2007, 20:43

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
cred ca nu mai e nevoie sa facem atata caz cu subiectele M 1 2;
domnii de la pro didactica cred ca au un program pe care il respecta si cand va veni randul subiectelor M 1 2 vor fi publicate;
cand vor fi rezolvate , le veti vedea; nu mai fiti asa nerebdatori :P

facem si noi ce putem. deja ne-am plictisit de subiectele de la M1-1, sunt doar vreo 4-5 idei si tematici care se tot repeta. Probabil aceeasi situatie e si la M1-2, M2 si M3.

---
Euclid
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47584 membri, 58606 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ