Autor |
Mesaj |
|
Pt unu care pur si simplu copiaza rezolvarile date de voi, eu cred ca va fi destul de dificil ca sa ia o nota mare ... este adevarat ca ramai cu idei din ceea ce ai facut...dar ca sa poti spune ca ai inteles trebuie sa le faci si singur...parerea mea
--- Ali
|
|
[Citat] Pt unu care pur si simplu copiaza rezolvarile date de voi, eu cred ca va fi destul de dificil ca sa ia o nota mare ... este adevarat ca ramai cu idei din ceea ce ai facut...dar ca sa poti spune ca ai inteles trebuie sa le faci si singur...parerea mea |
Ai dreptate in ceea ce priveste munca. Fara lucrul individual nu merge. Noi ne refeream la acele subiecte care in mod normal fac departajarea. Sunt putine si se cunosc toate dinainte...
---
Euclid
|
|
ma duc la pregatire de 2 luni si sincer mai bine le inteleg aici decat ce-mi zice tipa aia....Abia astept sa mai rezolvati la M1_2 k-s km putine...Ar trebui sa va dau banii voua
|
|
Adevaru este ca voi sunte-ti TARI nu am cuvinte sa spun cat de mult ma ajuta-ti pe mine, dar nu numai pe mine ci si pe multi altii. Sunte-ti cei mai tari
|