Autor |
Mesaj |
|
Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
in primul rand, am observat ca la problema 2 enuntul este gresit. astfel F(x) nu este egal cu integrala de la 1 la 2 din t^x dx, ci dt.
apoi, am o intrebare la punctul c al aceleiasi probleme, cum demonstram existenta functiei?
--- young kitty in the big city
|
|
[Citat] in primul rand, am observat ca la problema 2 enuntul este gresit. astfel F(x) nu este egal cu integrala de la 1 la 2 din t^x dx, ci dt.
apoi, am o intrebare la punctul c al aceleiasi probleme, cum demonstram existenta functiei? |
Aceasta problema va fi in mod sigur schimbata la 12 aprilie. Cred ca ar fi bine sa o discutam dupa aceea.
Altfel enuntul are nevoie de schimbari majore ca sa facem acea "prelungire" prin continuitate.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Foarte interesant 2 c). Din conditia de acolo ar rezulta clar ca F(1)=0, dar F(1)=3/2 :D , deci mi se pare mie sau problema e busita?
--- http://www.wolfram.com/
|
|
[Citat] Foarte interesant 2 c). Din conditia de acolo ar rezulta clar ca F(1)=0, dar F(1)=3/2 :D , deci mi se pare mie sau problema e busita?
|
Din pacate este.
|
|
ce facem cu problema 2c....nu a fost schimbata dupa cum se vede?
|
|
[Citat] ce facem cu problema 2c....nu a fost schimbata dupa cum se vede?
|
Nu prea avem ce face. Este GRESITA si evident nu va avea cum sa iasa la tragerea la sorti.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|