Autor |
Mesaj |
|
Cum se face ca postati numai la ore matinale? N-aveti somn?Sau e ceva legat de fus orar?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
Si eu mai postez pe la ore nepotrivite pentru fusul orar al Romaniei.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Poate au inspiratie mai mare dimineata
--- I.L.C.
|
|
[Citat] Cum se face ca postati numai la ore matinale? N-aveti somn?Sau e ceva legat de fus orar? |
Frumoasa din padurea adormita cand a fost trezita de print, a constatat ca i s-a stricat ceasul. Printul s-a indurat si, negasind altceva la indemana ca sa inlocuiasca acul orar rupt, l-a inlocuit cu fusul. Este cumva acesta fusul orar la care va referiti?
---
Euclid
|
|
N-am inteles bine...fusul l-a pus ca orar sau i-a dat alta intrebuintare ?(tors...etc.)Si daca tot veni vorba:Cat e ceasul daca orarul este la 12 si minutarul intre 1 si 2?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] N-am inteles bine...fusul l-a pus ca orar sau i-a dat alta intrebuintare ?(tors...etc.)Si daca tot veni vorba:Cat e ceasul daca orarur este la 12 si minutarul intre 1 si 2? |
Zero (lei)
---
Euclid
|
|
[Citat] [Citat] N-am inteles bine...fusul l-a pus ca orar sau i-a dat alta intrebuintare ?(tors...etc.)Si daca tot veni vorba:Cat e ceasul daca orarul este la 12 si minutarul intre 1 si 2? |
Zero (lei) |
Nu inteleg care-i spilu'cu "lei"?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Nu inteleg care-i spilu'cu "lei"? |
Adica: ceasul respectiv n-are nici o valoare, fiind stricat.
---
Euclid
|
|
No, ziua merg la lucru... Noaptea ce mai ramane,
si daca devine dimineatza... inseamna ca trebuie sa ma grabiesc...
--- df (gauss)
|
|
[Citat] Cum se face ca postati numai la ore matinale? N-aveti somn?Sau e ceva legat de fus orar? |
Nu aveti nicio sansa sa aflati secretul aparitiilor matinale ale celor din "Scoala lui Pitagora" Mie nu mi-au raspuns nici macar cu "fusul" printului
Imi pare bine ca au remarcat si altii
Eu am retinut un indiciu: Domnul Euclid intr-o zi a comentat ceva de langa cafeaua de dimineata
Am verificat!
In data de 14.03.2007 la CERERI DE PROBLEME/DETERMINATI domnulEuclid isi beu cafeaua de dimineata la ora 7:02
De asta ce ziceti?
--- x
|
|
[Citat] [Citat] Cum se face ca postati numai la ore matinale? N-aveti somn?Sau e ceva legat de fus orar? |
Nu aveti nicio sansa sa aflati secretul aparitiilor matinale ale celor din "Scoala lui Pitagora" Mie nu mi-au raspuns nici macar cu "fusul" printului
Imi pare bine ca au remarcat si altii
Eu am retinut un indiciu: Domnul Euclid intr-o zi a comentat ceva de langa cafeaua de dimineata
Am verificat!
In data de 14.03.2007 la CERERI DE PROBLEME/DETERMINATI domnulEuclid isi beu cafeaua de dimineata la ora 7:02
De asta ce ziceti? |
h...m cat spirit de observatie!!!
|