|
|
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
|
|
 |
|
 |
Autor |
Mesaj |
|
mi se pare ca nu ati inteles mesajul doamna natasha;
nu vren sa invatam pe de rost rezolvarile ci sa facem problemele singuri SI SA NE CORECTAM DUPA ELE SA VEDEM DACA AM GRESIT SAU NU;
ne-ar lua o vesnicie sa tot intrebam pe forum si sa primim raspunsuri partiale
--- prostii sunt trecatori, prostia e eterna
|
|
In plus, cand rezolvam o problema, mai gresit, avem stersaturi. Problema devine si mai complicata cand gandim formularea cea mai potrivita (limbajul). Nu cred ca vreti sa studiati dupa ciornele noastre. Iata una:
http://www.pro-didactica.ro/images/ex_sol.jpg
---
Euclid
|
|
eu sunt eleva si sunt a XIIa
eu chiar incerc sa rezolv singura,dar sunt acele subpuncte finale care imi creeaza probleme
sunt tare fericita cand reusesc singura, dar la f multe ma impotmolesc, chiar as vrea niste idei la unele ;sunt convinsa ca vor reusi domnii profesori sa ne ajute sa le rezolvam pe toate pana la bac , ce daca merge incet; graba strica treaba; pe mine ma ajuta si profa la clasa dar numai dupa ce ii arat ce am rezolvat eu, imi spune cum sa finalizez
cine rezolva singur va stii sa rezolve si la examen
astea nu sunt poezii sa invatam pe dinafara
eu ce nu inteleg nu pot redacta
spor la lucru
|
|
[Citat] eu sunt eleva si sunt a XIIa
eu chiar incerc sa rezolv singura,dar sunt acele subpuncte finale care imi creeaza probleme
sunt tare fericita cand reusesc singura, dar la f multe ma impotmolesc, chiar as vrea niste idei la unele ;sunt convinsa ca vor reusi domnii profesori sa ne ajute sa le rezolvam pe toate pana la bac , ce daca merge incet; graba strica treaba; pe mine ma ajuta si profa la clasa dar numai dupa ce ii arat ce am rezolvat eu, imi spune cum sa finalizez
cine rezolva singur va stii sa rezolve si la examen
astea nu sunt poezii sa invatam pe dinafara
eu ce nu inteleg nu pot redacta
spor la lucru
|
Ultimele subpuncte sunt probleme destul de tari, de acord. Ele exista pentru a face o departajare mai clara. Evident, in situatia in care subiectele raman confidentiale pana in momentul examenului, ceea ce... anul asta nu e cazul.
---
Euclid
|
|
[Citat] mi se pare ca nu ati inteles mesajul doamna natasha;
nu vren sa invatam pe de rost rezolvarile ci sa facem problemele singuri SI SA NE CORECTAM DUPA ELE SA VEDEM DACA AM GRESIT SAU NU;
ne-ar lua o vesnicie sa tot intrebam pe forum si sa primim raspunsuri partiale |
Am inteles perfect cum ai pus problema. Gandeste-te ca sunt 100 de variante, inmulteste cu cate subiecte sunt...
Este bine sa intrebati numai ceea ce nu reusiti sa rezolvati singuri.
Si eu am fata in clasa terminala, da bacul ca si voi, este un copil bun.
Eu am zeci de caiete cu rezolvari la nivel de liceu, le-am rezolvat de-a lungul anilor, am predat si la clase de liceu. A refuzat categoric sa foloseasca rezolvarile gata facute.
Si, altceva, este bine sa aveti incredere si siguranta in voi, in gandirea voastra, in fortele voastre proprii. O sa reusiti. Eu va doresc din toata inima, asa cum ii doresc si fetei mele.
Natasa
--- *Un matematician care nu are ceva de poet, nu va fi niciodata un perfect matematician.* (K.Weierstrass)
|
|
[Citat] [Citat] mi se pare ca nu ati inteles mesajul doamna natasha;
ne-ar lua o vesnicie sa tot intrebam pe forum si sa primim raspunsuri partiale |
Am inteles perfect cum ai pus problema. Gandeste-te ca sunt 100 de variante, inmulteste cu cate subiecte sunt...
Este bine sa intrebati numai ceea ce nu reusiti sa rezolvati singuri.
Si eu am fata in clasa terminala, da bacul ca si voi, este un copil bun.
Eu am zeci de caiete cu rezolvari la nivel de liceu, le-am rezolvat de-a lungul anilor, am predat si la clase de liceu. A refuzat categoric sa foloseasca rezolvarile gata facute.
Si, altceva, este bine sa aveti incredere si siguranta in voi, in gandirea voastra, in fortele voastre proprii. O sa reusiti. Eu va doresc din toata inima, asa cum ii doresc si fetei mele.
Natasa |
sunt de acord cu dumneavoastra , dar problema e ca pe unii dintre noi nu ne mai intereseaza asa mult matematica in viitor si mai dam si admitere la unele facultati ( de ex. eu dau admitere din biologie si geografie) si nu avem destul timp pentru matematica, si de aceea sustin ca rezolvarile ar fi binevenite( nu pt faptul ca nu vreau sa muncesc ci sa fiu sigur ca am ajuns la rezultatul cel bun)
|
|
Natasha, draga, no! Ashe!
Aferim!
Multumesc mult, mult pentru postare! Asa gandesc si eu...
dan
P.S. Un comentariu neserios urmeaza, a nu se lua, deci in serios..
Cine vrea scanuri, sa ne roage printr-un scan mai intai...
Voi raspunde pe aceeasi masura, nu inainte de a face marginile putin mai albe,
urmat de butin ``blur'' (ceata grindina si lapovitza),
cateva taieturi cu program de prelucrare a scanurilor
si mazgalituri, in cazul ca am gresit la mijloc,
va trebui sa iau rosu, asa ca, fiind un scan in culori,
mai ridicam si noi, nu nivelul, dar sigur numarul de bitzi,
din vreo cateva scanuri ajungem la 1GB, da' nu-i nimic,
o noua pagina cu mai mult spatiu nu costa nimic si in plus de la 5GB in colo
avem si oferte proportional mai reduse,
care includ traficul mai ridicat de 5MB incolo si incoace pe solutie...
--- df (gauss)
|
|
activ10,
Citat:
sunt de acord cu dumneavoastra , dar problema e ca pe unii dintre noi nu ne mai intereseaza asa mult matematica in viitor si mai dam si admitere la unele facultati ( de ex. eu dau admitere din biologie si geografie) si nu avem destul timp pentru matematica, si de aceea sustin ca rezolvarile ar fi binevenite( nu pt faptul ca nu vreau sa muncesc ci sa fiu sigur ca am ajuns la rezultatul cel bun)
Perfect de acord!
Am predat la subingineri, de asemenea, nu numai la fac' de mate,
aia nu vroiau sa stie chiar nimic despre matematica,
motiv pentru care a trebuit sa gasim ``o cale de mijloc'',
eu am explicat minimul minimorum, am folosit cateva programe de
suport matematic, am trecut ceva de nivelul de la fac' si ei voiau mai mult...
S-a ajuns aici prin doi factori:
Sinceritate de ambele parti si prezentare CLARA a cadrului matematic.
Pentru Mx-2 nu putem deci presupune cunoscute toate formulele matematice,
cum nici de la mine nu se poate astepta lumea sa stiu cat de reactiva est o amina secundara anume, deci trebuie mai intai sa facem acel cadru
``minim'' de formule si instante matematice bine explicate, cu multe exemple,
apoi trecem al rezolvari... Pe care le tiparim ca pentru nota ZECE,
iar daca toti cei ce dau bac-ul si admiterea au nota zece, noi ne-am indeplinit misiunea. Din pacate urmeaza o veste proasta, la geografie nu se scapa de mate,
deci, pentru a fi ceva timp de (adevaratele) petreceri la fac',
putin mai multa matematica sistematica vacumatica nu strica...
--- df (gauss)
|
|
CORECT !
|
|
[Citat]
sunt de acord cu dumneavoastra , dar problema e ca pe unii dintre noi nu ne mai intereseaza asa mult matematica in viitor si mai dam si admitere la unele facultati ( de ex. eu dau admitere din biologie si geografie) si nu avem destul timp pentru matematica, si de aceea sustin ca rezolvarile ar fi binevenite( nu pt faptul ca nu vreau sa muncesc ci sa fiu sigur ca am ajuns la rezultatul cel bun) |
Daca dai admitere la o facultate legata de biologie, cunostintele de matematica iti vor folosi mai mult decat iti inchipui. In biologie, se foloseste foarte multa matematica, dupa stiinta mea si, destul de complexa.Te va ajuta foarte mult la o facultate.
Stiu ca veti reusi, numai faptul ca ati intrat aici, constat ca va intereseaza, asa cum stiu ca sunt foarte putini elevi care au luat aceste variante la modul serios, asa cum faceti voi aici pe forum.
P.S. Nici fata mea nu da din matematica, vorbeste doua limbi si va merge la o facultate de acest profil, dar nu neglijeaza matematica pentru ca, nu stie ce ii va rezerva viitorul.
Natasa
--- *Un matematician care nu are ceva de poet, nu va fi niciodata un perfect matematician.* (K.Weierstrass)
|
Legendă:
|
Access general
|
Conţine mesaje necitite
|
47627 membri,
58655 mesaje.
|
|
|