Autor |
Mesaj |
|
Un om este urmarit de un urs.Omul ajunge la o cabana unde gaseste un incalzitor electric de 300 W.Il pune in priza si constata dimineata ca a consumat 1296 kwh.Ce culoare are ursul?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
aceasta problema nu ne-ati aratat-o la tabla!!
--- mihailutza
|
|
se determina acceleratia gravitationala si da nush cat care ii numa pt poli
si deci culoare alba!
--- 'logarithm' and 'algorithm' are permutations!!!
|
|
NU!
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
Daca in cabana este un incalzitor electric inseamna ca acea cabana are acces la curent.
Cum pe langa poli lumea nu prea are acces la curent probabil este intr-o zona cat de cat mai populata ... probabil intr-o padure de foioase sau conifere la munte. Unde traieste ursul brun.
Am nimerit ?
--- Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
|
|
[Citat] Daca in cabana este un incalzitor electric inseamna ca acea cabana are acces la curent.
Cum pe langa poli lumea nu prea are acces la curent probabil este intr-o zona cat de cat mai populata ... probabil intr-o padure de foioase sau conifere la munte. Unde traieste ursul brun.
Am nimerit ? |
Cabana poate avea generator de curent. In plus, un urs alb poate evada de la gradina zoologica oriunde!
---
Euclid
|
|
Dam solutia?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
Suntem nerabdatori sa o vedem!
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Energia consumata E=P*t (P este puterea ,t timpul)
1296kwh=1296000Wh=300W*t => t=4320h=180 zile.Daca noaptea are 180 de zile,oare ce culoare are ursul?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
Culoarea e neagra ca cenusa ![](images/smile.gif) )
|
|
Saracu' om !! Dormii 180 zile !!! Eu cred ca ursul ...este o cioara vopsita !
--- Trebuie mult haos ca sa se nasca o stea care danseaza- F.Nietzsche.
|