Autor |
Mesaj |
|
Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta. |
la subiectul 1c) am luat o matrice care are elemntele a b c si d si am obtinut in final ca a+b+c+d=0.scriu ca matricele care verifica ecuatia sunt cele care au suma elementelor 0?sau am greseli in rationament?multumesc
ps:stiu ca azi am postat mai multe intrebari si vreau sa precizez ca nu e nevoie sa-mi raspundeti azi la ele..nu vreau sa fie neglijati ceilalti care au si ei intrebari.multumesc inca o data.
|
|
[Citat] [Citat] Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta. |
la subiectul 1c) am luat o matrice care are elemntele a b c si d si am obtinut in final ca a+b+c+d=0.scriu ca matricele care verifica ecuatia sunt cele care au suma elementelor 0? |
Atat metoda cat si calculul sunt corecte! Deci intr-adevar puteti scrie ca matricele X sunte cele care au suma tuturor elementelor 0.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta. |
la subiectul 1c) am luat o matrice care are elemntele a b c si d si am obtinut in final ca a+b+c+d=0.scriu ca matricele care verifica ecuatia sunt cele care au suma elementelor 0? |
Atat metoda cat si calculul sunt corecte! Deci intr-adevar puteti scrie ca matricele X sunte cele care au suma tuturor elementelor 0. |
dar trebuie sa sciem si forma finala a matricei x....deci? cau va arata?
|
|
la pct c sub 2sunt 8 elemente?punem si cazul cand sunt taote 0?nu specifica
--- brebenela
|
|
[Citat] la pct c sub 2sunt 8 elemente?punem si cazul cand sunt taote 0?nu specifica |
La modul cum este definita multimea H se considera si cazul cu a=b=c=0, deci intr-adevar sunt 8 elemente.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
multumesc
--- brebenela
|
|
ex 2c va rog. la 2b catul este 1^ si restul x+1^? multumesc
--- FAnamaria
|
|