Autor |
Mesaj |
dunca
Grup: membru
19 Jun 2008, 20:44 |
[Citat]
V48
2- n-am nici cea mai vaga idee
|
Eu cred ca ar fi corect a) deoarece temperatura e direct proportionala cu rezistivitatea. Cum conductorul se dilata termic rezulta ca temperatura creste, automat creste si rezistivitatea.
--- Domnule Adomnitei, sa recapitulam, cate stele se afla pe drapelul UE (Uniunea Europeana)? Oare cate ?
|
dunca
19 Jun 2008, 21:03 |
nightscream la varianta 99 mecanica punctul 2. Explica-mi si mie de ce crezi ca se opreste corpul?
--- Domnule Adomnitei, sa recapitulam, cate stele se afla pe drapelul UE (Uniunea Europeana)? Oare cate ?
|
skyel
20 Jun 2008, 00:09 |
Din cate imi aduc aminte, forta de frecare e mai mare decat componenta tangentiala a greutatii
--- None, whatsoever
|
dunca
20 Jun 2008, 10:06 |
[Citat] v29 la postul lui Skije.
2. c)
v32
3.c) (asa mi-a dat mie) |
v49
1.c) P= U*I = V(volt) * A(amper)
|
|
sunt bune rezolvarile la mecanica grila date de nightscream?
la electricitate unde se gasesc?
--- in sfarsit gata liceul
|
|
[Citat] sunt bune rezolvarile la mecanica grila date de nightscream?
la electricitate unde se gasesc? |
Acum ma apuc si eu sa verific. Revin cu posibilele diferente...
--- If it weren't for electricity we'd all be watching television by candlelight.
Vizitati-ma la http://www.prosc.ro
|
revolt
29 Jun 2008, 09:28 |
[Citat] Din cate imi aduc aminte, forta de frecare e mai mare decat componenta tangentiala a greutatii |
pt ca unghiul de inclinare al planului orizontal e mai mic decat unghiul de frecare ...
mai existau 2 pos....
1) dak sunt egale corpul coboara uniform
2) dak unghiul planului e mai mare decat unghiul de frecare coboara accelerat
--- Catalin
|
|
mai pune-ti va rog grilele la electricitate. ca le-am gasit pe forum decat de la 1 la 50.
|
|
Deci pana la urma sunt bune rezolvarile lui nightscream? Eu aveam o nedumirire la varianta 77 la grila la termodinamica, ex.5 Care dintre acelea e marime adimensionala?
|
|
la mecanica V64 2-b pe restu nu le-am verificat...daca mai gasiti greseli
3-d
postatile pls.
|