Autor |
Mesaj |
|
Postati aici intrebari legate de problemele din aceasta varianta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
la ex 4 m-am gandit asa: sunt in total 4^4 functii din care scad nr de functii care nu indeplinesc conditia adica 3^2*4^2(0 poate fi ales in 3 moduri, la fel si 1,iar 2 si 3 in cate 4 moduri)
deci am avea 4^4-3^2*4^2..e corect?
|
|
La prob 4 eu am zis ca pt a fi f(0)*f(1)=0 una din ele tb sa fie 0 sau amandoua.. daca f(0)=0 inseamna 4^3 sol si daca f(1)=0 inseamna tot 4^3... si aduni nr de solutii..
Dupa parerea mea u ai gresit pt ca ai uitat scos si atunci cand toate sunt 0 sau numai 3 sunt 0..
La prob 5.. ma poate ajuta cineva? :-??
|
|
[Citat] la ex 4 m-am gandit asa: sunt in total 4^4 functii din care scad nr de functii care nu indeplinesc conditia adica 3^2*4^2(0 poate fi ales in 3 moduri, la fel si 1,iar 2 si 3 in cate 4 moduri)
deci am avea 4^4-3^2*4^2..e corect? |
|
|
[Citat] La prob 4 eu am zis ca pt a fi f(0)*f(1)=0 una din ele tb sa fie 0 sau amandoua.. daca f(0)=0 inseamna 4^3 sol si daca f(1)=0 inseamna tot 4^3... si aduni nr de solutii..
Dupa parerea mea u ai gresit pt ca ai uitat scos si atunci cand toate sunt 0 sau numai 3 sunt 0..
|
|
|
[Citat] [Citat] La prob 4 eu am zis ca pt a fi f(0)*f(1)=0 una din ele tb sa fie 0 sau amandoua.. daca f(0)=0 inseamna 4^3 sol si daca f(1)=0 inseamna tot 4^3... si aduni nr de solutii..
|
|
oops.. ai dreptate ... la ex 5 ma poti ajuta?
|
|
Raspunsurile mele:
1)....
2) f(2) < f(3) < f(pi) (2,3,pi sub radical :D)
3)x=1 (suma de functii crescatoare x=1 sol unica)
4)112
5)....
6)3/4
Ex 1 si 5 nu stiu sa le fac va rog sa ma ajutati Unde nu aveti acelasi raspuns postati si postati si cum ati rezolvat problema.
|
|
[Citat] Raspunsurile mele:
1)....
2) f(2) < f(3) < f(pi) (2,3,pi sub radical :D)
3)x=1 (suma de functii crescatoare x=1 sol unica)
4)112
5)....
6)3/4
Ex 1 si 5 nu stiu sa le fac va rog sa ma ajutati Unde nu aveti acelasi raspuns postati si postati si cum ati rezolvat problema. |
Relatia vectoriala de acolo mi se pare un lucru f cunoscut si se poate argumenta asa::
|
|
[Citat] Raspunsurile mele:
1)....
2) f(2) < f(3) < f(pi) (2,3,pi sub radical :D) |
la 2 mi-a dat f de 3 < f de pi < f de 2:-??
--- iau nota mare la BAC
|
|
[Citat] [Citat] Raspunsurile mele:
1)....
la 2 mi-a dat f de 3 < f de pi < f de 2:-?? |
Xoleq are dreptate. Functia aceea este strict descrescatoate pe intervalul [1, infinit).
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] Raspunsurile mele:
1)....
la 2 mi-a dat f de 3 < f de pi < f de 2:-?? |
Xoleq are dreptate. Functia aceea este strict descrescatoate pe intervalul [1, infinit). |
exact asa am gandit si eu funcia...pai si daca x1< x2 nu avem f(x1)>f(x2)
cum 2<3<pi (2,3,pi sub radical)
nu avem f(2)>f(3)>f(pi)...sau sunt eu prea obosit acum?
|