Autor |
Mesaj |
|
[Citat] la exercitiul 6, raspunsul nu este rad 2 / 4 ?! |
e cu minus pentru ca
si atunci are cosinusul negativ.
--- Vasiliu Radu
|
|
panta lui AB nu e -2, deci panta pependicularei este 1/2, deci ecuaţia mediatorei este y-1=1/2(x-0), adica 2y-x-2=0?
|
|
[Citat] panta lui AB nu e -2, deci panta pependicularei este 1/2, deci ecuaţia mediatorei este y-1=1/2(x-0), adica 2y-x-2=0 |
asa mi-a dat si mie ec mediatoarei [AB]:
m*m(AB)=-1(sunt perpendiculare)=> m=1/2=> y-1=1/2(x-0)=> 2y-x-2=0
--- Allynna
|
|
[Citat] [Citat] panta lui AB nu e -2, deci panta pependicularei este 1/2, deci ecuaţia mediatorei este y-1=1/2(x-0), adica 2y-x-2=0 |
asa mi-a dat si mie ec mediatoarei [AB]:
m*m(AB)=-1(sunt perpendiculare)=> m=1/2=> y-1=1/2(x-0)=> 2y-x-2=0 |
Ati rezolvat corect!
Dar daca erati atenti ati fi observat ca nu e nici o greseala nici in abordarea lui sdnxpt: [Citat] ...si obtinem y = 1/2*x + 1 |
Acelasi rezultat...alta forma de a afisa raspunsul.
--- I might cross you up and fake one way / Turn around and hit you with the MJ fade-away
|
|
[Citat] [Citat] la exercitiul 6, raspunsul nu este rad 2 / 4 ?! |
e cu minus pentru ca
si atunci are cosinusul negativ. |
CE FORMULA ATI FOLOSIT??
EU AM SCRIS sin = tg/sqrt1-tg^2 :-? nu e bine asa? si mi a dat alt rezultat fata de voi
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] la exercitiul 6, raspunsul nu este rad 2 / 4 ?! |
e cu minus pentru ca
si atunci are cosinusul negativ. |
CE FORMULA ATI FOLOSIT??
EU AM SCRIS sin = tg/sqrt1-tg^2 :-? nu e bine asa? si mi a dat alt rezultat fata de voi
|
tg(x) = sin(x) / cos(x)
cos(x) = +/- sqrt(1-sin^2(x))
--- Dice rolled, baby
|
|
multumesc.Dar formula mea nu este buna :-?
|
|
la ex.2 suma nu este cumva 410??
--- q.e.d.
|
|
[Citat]
|
Formula corecta ar fi
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] o solutie pt exercitiile 4 si 5? |
Pentru 4 numarul este
. Putem alege f(0),f(1),f(2) in cate 5 moduri, iar apoi f(-1)=f(1) si f(-2)=f(2) din definitia unei functii pare (
pentru orice x)
|
Nu inteleg rationamenul. Mi-l poti explica mai pe indelete.. eu am luat rezultatu ca e 5*3.. sunt cinci functii.. a cate 3 raspunsuri fiecare: -2,0,2... numa astea sunt pare...
|