Autor |
Mesaj |
|
Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
In cadrul S II 1. c) stiind din subpunctele anterioare ca A^2=-A si A^2+A^3=O2
--- ioana
|
|
[Citat] [Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
In cadrul S II 1. c) stiind din subpunctele anterioare ca A^2=-A si A^2+A^3=O2 |
Nu inteleg daca aceasta este o intrebare sau indicatie pentru ceilalti.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
In cadrul S II 1. c) stiind din subpunctele anterioare ca A^2=-A si A^2+A^3=O2 |
Nu inteleg daca aceasta este o intrebare sau indicatie pentru ceilalti. |
Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicita. Stiind cele de mai sus care este rezolvarea subpunctului c)?
--- ioana
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] [Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
Nu inteleg daca aceasta este o intrebare sau indicatie pentru ceilalti. |
Imi cer scuze daca nu am fost destul de explicita. Stiind cele de mai sus care este rezolvarea subpunctului c)? |
Avem nevoie doar de A^2=-A. Rezulta ca
. Grupati termenii sumei doi cate doi facand aceste substitutii si veti obtine rezultatul -1004A.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
ex 2b) va rog
|
|
Pentru ca f sa se divida cu g ar trebui ca cele doua radacini ale lui g, adica
si
sa fie radacini si pentru f, adica ar trebui ca
si
.
Dar
si
si deci
|
|
2 c va rog frumos
--- FAnamaria
|
|
cum se rezolva 2 c?
|
|
daca z este o radacina a lui f at :....
inlocuti x cu z si egalati cu 0
apoi ridicati totul la patrat si o sa obtineti ceriinta.am incercat sao rezolv cun program dar imi scrie error.
--- We can still be happy !
|
|
[Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
In cadrul noilor variante S II 2c) multumesc
--- ioana
|