Autor |
Mesaj |
|
[Citat] http://www.pro-didactica.ro/articole/bac2008/tematica/Aplicatii_ale_trigonometriei_in_geometrie/
Aici rezultatul este radical din 76. |
Ne cerem scuze. Rezultatul acela este gresit (eroare de calcul). Rezultatul corect este 14 si rationamentul tau de mai sus era bun.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
LA ex 1 cum se face?Chiar nu stiu.Poatye pt voi e simplu 
---

|
|
[Citat] LA ex 1 cum se face?Chiar nu stiu.Poatye pt voi e simplu |
suma respectiva e o progresie aritmetica cu ratia r=4 si ai o formula de calculare
S=[2a+(n-1)r]n/2 unde a este primul termen,iar n nr de termeni
deci S=(2+35*4)*18=2556
|
|
cum ati facut voi 1 exercitiu este grestit
--- crysty
|
|
pt ca ai 1+5+9+13+...+101=1+2+3+4+5+6+7+...+50+51=(1+51)*51/2
il scrii pe 5=2+3 pe 9=4+5 13=6+7 ...... 101=50+51
--- crysty
|
|
Dar dc ati pus doar 36 de termeni,k sunt 101 termeni?si rezultatul intr-un final este 20301.
|
|
ba nu este asa ... raspunsul corect este 1221
si sincera sa fiu am incercat mai multe variante ... dar pana la urma le am facut babeste 
dar dak ar fi fost numere mai mari ... :-s ...
--- I am war, I am pain... I am all youve ever slain... I am tears in your eyes ... I am grief, I am lies ... B.A.C.
|
|
si am si eu o intrebare ... cum se face ex 5 :|?
--- I am war, I am pain... I am all youve ever slain... I am tears in your eyes ... I am grief, I am lies ... B.A.C.
|
|
La varianta 9 sub I ex5 avem:
afli panta din prima ec a dreptei apoi afli celalata panata din relatia ca:2 drepte sunt perpendiculare daca produsul pantelor este =-1,apoi scrie ecuatie dreptei cunoscund coordonatele unei pct si panta acestuia.
--- We can still be happy !
|
|
okay :-?? merci :]
|