Autor |
Mesaj |
|
Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
am si eu o intrebare ...qm se face ex 2?..coordonatele pct de intersectie ale graficelor fct f si g?:-/
|
|
[Citat] [Citat] Postati aici orice intrebare legata de problemele din aceasta varianta. |
am si eu o intrebare ...qm se face ex 2?..coordonatele pct de intersectie ale graficelor fct f si g?:-/ |
egalezi f(x)=g(x) aflii de aici x si punctele de intersectie vor fi (x, f(x))
--- bac-ul .. o sa treaca si el.. noi sa fim sanatosi
|
|
ma ajuta si pe mine cineva la primul exercitiu va rog :| nu stiu ce sa fac cu solutiile lui z²+z+1=0 mi-a dat z1=-1/2+i/2sqrt3 si z2=-1/2-i/2sqrt3
--- No matter how strong a puppet seemsm its only as strong as its weakest joint.
|
|
[Citat] ma ajuta si pe mine cineva la primul exercitiu va rog :| nu stiu ce sa fac cu solutiile lui z²+z+1=0 mi-a dat z1=-1/2+i/2sqrt3 si z2=-1/2-i/2sqrt3 |
Problema se abordeaza altfel. Inmultesti ecuatia cu z-1 si obtii:
(z-1)(z^2+z+1)=0 <=> z^3-1=0 <=>z^3=1 (am obtinut de fapt ca z este radacina de ordinul 3 a unitatii)
z^2007=(z^3)^669=1^669=1 => Re(z^2007)=1
|
|
aa daaa asa da .. eu ma chinuiam aiurea.. si chiar facusem mai de mult un ex asa.. mersi mult de raspuns .. si mai ales asa rapid:D
--- No matter how strong a puppet seemsm its only as strong as its weakest joint.
|
|
cu multa placere si ma bucur ca ai incercat sa rezolvi singur(a) inainte sa apelezi la forum !
|
|
:D o da.. m-am chinuit mult.. am facut pe acolo si cu z barat ) in fine.. pot sa zic ce rezultate mi-au dat? sa ma verifici daca am facut bine?
la 1) 1
2) A(3,7) si B(-1,3)
3) x= 1/2
4) 2/9
5) a=1
6) -rad5/5 .. asta nu imi place nu stiu daca am facut bine
|
|
Mai bine asteptam sa rezolve si altii si astfel puteti voi sa va comparati rezultatele...iar unde sunt neclaritati va ajutam.
|
|
okay..
|
|
[Citat] :D o da.. m-am chinuit mult.. am facut pe acolo si cu z barat ) in fine.. pot sa zic ce rezultate mi-au dat? sa ma verifici daca am facut bine?
la 1) 1
2) A(3,7) si B(-1,3)
3) x= 1/2
4) 2/9
5) a=1
6) -rad5/5 .. asta nu imi place nu stiu daca am facut bine
|
la 4 ai facut gresit ... tu ai scris solutia pentru ca sa fie irational!
4)7/9
Ps.Stie careva cum se schimba baza la un logaritm ....Deci din log baza 4 sa il fac logaritm baza 2 ca am uitat
--- Luam BAC-ul la sport ... pentru toate celelalte exista MASTERCARD )
Romana-oral si scris
Engleza-oral
Mate M2-scris
Biologie (9-10)-scris
Sport
|