Autor |
Mesaj |
|
La Subiectul IV.
La punctul c , ne spune sa utilizam Teorema lu Lagrange si mi-a dat :
Utilizand din teorema lu Lagrance c=c ; a = k+1 si b = k ;
Dar la punctul d .) de exemplu ..
spune ceva de genu : f'(k+1) < f(k+1)-f(k) < f'(k)
Habar nu am ce formula sa aplic sa demonstrez ..
La fel si la f care cred ca se leaga , sigur se leaga de d .
Ma ajuta cineva ?
---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck) Bac 2007 - 9,40
|
|
Functia
este descrescatoare !
---
Euclid
|
|
Si ?
---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck) Bac 2007 - 9,40
|
|
pai pleci de la relatia
k < c < k+1
si iti construiesti functiile. nu e greu...
aceeasi varianta, III, punctele d,e,f,g imi dau dureri de cap. imi dati niste indicatii va rog?
ca un mic offtopic, de ce s-a inceput publicarea variantelor de la 81 si nu de la 1? bafta.
--- www.violafans.net
|
|
[Citat] pai pleci de la relatia
k < c < k+1
aceeasi varianta, III, punctele d,e,f,g imi dau dureri de cap. imi dati niste indicatii va rog?
ca un mic offtopic, de ce s-a inceput publicarea variantelor de la 81 si nu de la 1? bafta. |
(d) Ia M=J
(e) in general
(f) foloseste punctul (c)
(g) ai trei cazuri: 0,1 si 2. cazul 0 inseamna D=0 si e clar. Cazul 2 inseamna "D este inversabila". Cazurile 1 si 2 rezulta folosind punctul (e)
---
Euclid
|
|
[Citat] pai pleci de la relatia
k < c < k+1
ca un mic offtopic, de ce s-a inceput publicarea variantelor de la 81 si nu de la 1? bafta. |
Subiectele vor apare in ordine aproximativ aleatoare.
---
Euclid
|
|
[Citat] [Citat] pai pleci de la relatia
k < c < k+1
(d) Ia M=J
(e) in general
(g) ai trei cazuri: 0,1 si 2. cazul 0 inseamna D=0 si e clar. Cazul 2 inseamna "D este inversabila". Cazurile 1 si 2 rezulta folosind punctul (e) |
si cazul
:O?
--- 1=1 qed
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] pai pleci de la relatia
k < c < k+1
(d) Ia M=J
(e) in general
(g) ai trei cazuri: 0,1 si 2. cazul 0 inseamna D=0 si e clar. Cazul 2 inseamna "D este inversabila". Cazurile 1 si 2 rezulta folosind punctul (e) |
si cazul
:O? |
In acest caz
si atunci din c) rezulta ca exista
astfel incat
. Prin inductie
, qed.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|